HBC

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2412 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HBC. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 16:04 Het eten was zoals we gewend zijn lekker! Alleen jammer dat het te vroeg klaar wordt gemaakt waardoor de friet zompig wordt.
27 sep 2022 om 18:33 Was lekker alleen de kip een beetje droog
26 sep 2022 om 22:12 Snelle bezorging. Ik kreeg een kleine bucket terwijl ik een grote had besteld. Nadat ik gebeld had, werd de overige kip binnen 10 minuten netjes geleverd. Na lange tijd weer zo een klantvriendelijkheid.
24 sep 2022 om 18:58 De hotwings en tenders waren heerlijk bereid. Bezorging was redelijk snel, 45 minuutjes gewacht. Voor mij volgende keer weer bestellen.
21 sep 2022 om 18:34 Eten kwam te laat en hierdoor belangrijke afspraak moeten missen. Eten kwam aan, friet was taai en zo droog broodje was helemaal uitelkaar en de kip heb k zo e erg e buikpijn van gekregen. Jammer ! Hoop dat k mijn geld terug krijg
21 sep 2022 om 7:24 Eten was koud, oude patatjes en ik betaalde €39,95 voor Kippen, friet en drinken en er ontbraken 2 stukken kip. Nou ik was echt niet blij met hun eten gisteren. Het is geen goed service dit.
19 sep 2022 om 19:25 Helaas koude en harde frietjes.
18 sep 2022 om 19:17 Mijn eten kwam na 1.5 uur pas binnen. Ik belde het restaurant zes keer en niemand nam op. Dit was echt schandalig qua service.
16 sep 2022 om 21:55 Super lekker. Het was er ook heel vlot terwijl wij toch wat verder weg wonen
16 sep 2022 om 8:10 Amazing food quality, one of the best burger places in Den Haag. Pickup time was also fast and easy.