HBC

HBC Halal burgers & chicken

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2308 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij HBC. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 11:12 Was snel! Em aardige Mensen! Een lekker eten!
24 mei 2022 om 22:29 een aanrader echt waar... Mijn kinderen willen niks anders dan HBC. warme eten ( vooral de frietjes) en koude drinken. Alles is netjes en apart verpakt
22 mei 2022 om 19:32 Porażka kurczak był ochydnym . Nie polecam kubełka
22 mei 2022 om 17:18 Veel later dan toegezegd. Kip was niet krokant, maar slap en droog
20 mei 2022 om 10:59 Super lekker
18 mei 2022 om 12:52 Het eten was koud was niet te eten alles weggegooid!
16 mei 2022 om 17:31 2 uur gewacht en dan 5 euro bezorgkostan rekenen slecht. Het eten was koud kipburger zat en goeie smaak aan cheeseburger 3mm dik geen smaak aan het beetje vlees patat zo koud die is naar de vogels buiten gegaan zonde maar voor mijn niet nooit meer
9 mei 2022 om 15:44 Eten was lekker, het vult heerlijk, na dit denk zeker paar uren niks meer eten. Bezorging duurde te lang, aangezien ik niet zo ver woon van Hbc en het was lunch eten dus dan verwacht je het sneller te krijgen, houd hier rekening mee!
8 mei 2022 om 15:06 Top
4 mei 2022 om 20:20 De friet en het vlees lijkt steeds in oude olie gebakken te worden. Al een aantal keer in de afgelopen weken besteld en elke keer is het vlees doorgebakken en superdroog. Je krijgt het met moeite weggeslikt. Doe wat aan de kwaliteit aub.
1 mei 2022 om 22:28 miste 20 kipnuggets en 2 combo boxen, en als je belt krijg je alleen een bezet toon,slecht hoor
28 apr 2022 om 23:20 Mijn eten was te laat bezorgd ik was aan het vasten en moest later dan 21:08 eten. Teleurgesteld